tilakauppa

Pala landea kotiin

Jenni halaa paalia.

Hippilanden
tuotteet

Tuotteet tilataan ottamalla meihin ensin yhteyttä.
Tuotteet voidaan noutaa tai lähettää tuotteesta riippuen.
Maksu tapahtuu sopimuksen mukaan.
Klapit/ oljet/ heinät ota yhteys suoraan Niklas 045 879 7379

heinäpaali

Tilalla tuotetaan kuivaheinää hevosille, lampaille, alpakoille sekä pieneläimille. Hinta määräytyy satokauden ja määrien mukaan. Kysy lisää.

Kysy hinta

olkipaali

Kuivikkeeksi kotieläimille.

5 € +alv

Alpakan lanka 100g

Tilamme alpakat keritään kerran vuodessa alkukesästä. Alpakan villasta kehrätty lanka on värjäämätöntä ja kemikaalivapaata. Jokainen lankakerä on nimetty sen mukaan, keneltä tilan alpakalta se on peräisin. Alpakan villasta puuttuu lampaalta tuttu lanoliini, joten tämän takia alpakka ei yleensä allergisoi.  

Hinta määräytyy laadun mukaan

karstattua villaa

Puhdistettua ja karstattua villaa tilamme alpakoista ja lampaista. Karstattua villaa voi käyttää vaikka huovutukseen tai kehrätä itse langaksi. Hinta riippuu villan laadusta ja määrästä. Kysy tarjolla olevista vaihtoehdoista. Saatavilla myös raakavillaa.

Hinta riippuu määrästä

maalattu taulu

Hippilanden perheen taitelija SeRia maalaa taulun toiveidesi mukaan. SeRia on maalannut mm. Hippilanden logon.
Kysy lisää ja suunnitellaan unelmiesi teos.

80 € - 500 €

Lampaan lanka 100g

Lampaat keritään kahdesti vuodessa. Lanka on värjäämätöntä ja kemikaalivapaata. Jokainen lankakerä on nimetty sen mukaan, kenen tilan lampaalta se on peräisin. Kysy lisää.

Kysy hinta

Yhteistyökortti Ali-Olli & Hippilande

Haluaisitko vierailla kahdella ihanalla maatilalla? Nyt on mahdollisuus ostaa kortti, jolla pääset molempiin tiloihin edullisemmin. Hippilandelta on Ali-Ollin tilalle vain 15min matka.
Kortti sisältää yhden eläinpihavierailun (1-5 hlöä) molemmilla tiloilla sekä opastetun kierroksen Hippilandella eläinten tarhoihin!

Lahjakortit voidaan postittaa tai lähettää sähköpostitse.

49 €

Lahjakorttti Eläinpihavierailu

Kortti sisältää yhden eläinpihavierailun 1-7 hlöä ja opastetun kierroksen eläinten tarhoissa. Katso kohdasta "Palvelut" lisää tietoa Eläinpihavierailu elämyksestä. Lahjakortti tilataan ottamalla yhteyttä.

Lahjakortit voidaan postittaa tai lähettää sähköpostitse.

45 €

Kahden kerran kortti

Kortti sisältää kaksi eläinpihavierailua max 7 henkilölle ja opastetun kierroksen eläinten tarhoissa molemmilla kerroilla. Katso kohdasta "Palvelut" lisää tietoa Eläinpihavierailu elämyksestä. Lahjakortti tilataan ottamalla yhteyttä. 

62 €

Lahjakortti Maatilaelämys

Maatilaelämyslahjakortti on kokonaisvaltainen elämys maatilalla. Katso lisää kohdasta "Elämykset". Lahjakortti sisältää max 5 hlöä. Elämys sopii kaikenikäisille ja onkin ihana lahjaidea!
Lahjakortti tilataan ottamalla yhteyttä.

120 €